Gość Michał Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Witam, Mam 27 lat. Około 2 miesięcy temu miałem usunięty ganglion. Dziś dzwonili do mnie ze szpitala, że mają wyniki histopatologiczne i że chcą ze mną porozmawiać. Czy jest się czego obawiać? Nie chcieli mi nic powiedzieć przez telefon a wizytę wyznaczyli mi za kilka dni, stąd moje pytanie. To normalne, że się człowiek denerwuje po takim telefonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Trudno mi cokolwiek napisać bez konkretnej informacji. Myślę, że to nic poważnego skoro wyznaczyli termin rozmowy za kilka dni. Proszę się uzbroić w cierpliwość i czekać spokojnie na rozmowę. Gangliony nie ulegają przemianie nowotworowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi