Gość roxi Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 Dzień dobry, Panie doktorze,co to znaczy -jajnik litotorbielowaty i szary lity, jajowód cieńki .bardzo proszę o odpowiedź , przeglądałam różne str. ale nigdzie nie ma konkretnej odpowiedzi co to jest. dziękuję. Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 To jajnik zwyrodniały, z licznymi torbielami poprzedzielanymi strukturą zbitą, łącznotkankową. Szary to kolor struktury jajnika (zazwyczaj jest kremowo-biały). Nic konkretnego ten opis nie zawiera. Najważniejszy jest wynik badania histopatologicznego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość roxi Opublikowano 21 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2009 wyniki histopatologiczne są dobre , mój lekarz powiedział mi że wszystko jest ok a ja chciałam wiedzieć co to konkretnie znaczy , Bardzo dziękuję , pozdrawiam i jeszcze raz WESOŁYCH ŚWIĄT ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi