Gość Michal Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Naevus melanocyticus pigmentosus marginalis. Excisio completa. Dwa tygodnie temu otrzymalem taki - jak wyzej - wynik badania patomorfologicznego. Prosze mi powiedziec co to oznacza i czy musze cos dalej musze robic. W przychdni powiedziano mi: *bedzie pan zyl dalej*, ale ja chcialbym wiedziec dokladnie co to oznacza. Z gory dziekuje za odpowiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Znamię melanocytarne (z komórek barwnikowych skóry) barwnikowe brzeżne. Wycięte w całości. Leczenie zostało zakończone. Nie trzeba już w tej sprawie nic więcej robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi