Gość Piotr Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Witam. Tydzień temu wyrosła mi pod językiem dziwna narośl. Jest ona takiego samego koloru jak ściany jamy ustnej. Jest stożkowatego kształtu, nie jest bolesna, ale powoduje uczucie dyskomfortu. Zastanawiam sie co to wogóle może być? załączam link ze zdjęciem: http://picasaweb.google.pl/agnieszkagrabias/Pulpit?authkey=Gv1sRgCPfX1p7Zvt238wE#5417047462966135042 Z góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 To prawdopodobnie przerost niewielki gruczołów ślinowych. Nic groźnego. Jeśli zmiana się samoistnie nie wycofa najlepiej w tej sprawie skonsultować się z laryngologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość knabo Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 a czy czasem nie jest to włókniak miękki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2009 Może, ale raczej tak nie wygląda. Musi bezpośrednio zbadać to lekarz najlepiej laryngolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość iro Opublikowano 4 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2010 siema i c oto wokoncu bylo? bo tem mam takie cos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Aga Opublikowano 23 Czerwca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 No ja też mam takie coś, z tym, ze to boli i widzę ewidentne zapalenie. Jest malutkie, jakby kosmek pod językiem sie powiększył, to chyba brodawka powiększona, ale dlaczego i kiedy zniknie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anonimek. Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2010 ja prawdopodbnie mam to samo .. jest taki guzek pod językiem , jak jem lub mówie to czuję jakby sie powiększało i boli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość w Opublikowano 4 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2010 też to mam, mógłby ktoś odpowiedzieć cop to jest i co z tym zrboić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Martyna Opublikowano 22 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2011 Proszę, napiszcie co to było i jak to leczyć. Byłam u laryngologa, nie wiedziała kobieta kompletnie, co mi jest i skierowała mnie do chirurga szczękowego. Już mam dosyć bezsensownego latania po lekarzach...Wystarczyłoby, że napiszecie, jak to wyleczyć i który specjalista powinien si e tym zająć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ania Opublikowano 30 Maja 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2011 boli pod jenzykie a szma niewiem co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi