Gość danuta Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 Mam pytanie 16 razy w okolicy kiści ogonowej zbiera się ropień twardnieje pośladek nie mogę chodzić ani siedzieć,gdy idę do lekarza to mi nacina ,daje do środka gentomecyne ,robie nasiadówki oraz okłady z kwasu bornego i zażywam dalacin cale co miesiąc nieraz nawraca się ,mam prożbe proszę o odpowiedż co to może być i jak to wyleczyć i gdzie mam się skontaktować,z góry serdecznie dziękuję,,chciałabym wiedzieć co to może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2009 To ropień okołoodbytniczy, który powinien być dobrze nacięty i zdrenowany. Innej metody nie ma. Najlepiej udać się do odpowiedniego ośrodka z dużym doświadczeniem w tym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość konrad Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 ja to samo mialem, dzisiaj pojechalem do szpitala nacieli mi pod narkoza i zalozyli dren i zobaczymy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi