Gość kamil Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witam, mam problem, mam 16 lat i kilka dni temu spuchlo mi jadro. Na jego dole jest taka jakby mala kropka przypominajaca stupek. to ona boli najbardziej, jak i noga. biore tabletki : ibuprom i nospe oraz smaruje kreme ,, olfen żel * czy to cos pomoze? co mam robic. mieszkam w malej miejscowosci i do lekarza moge jechac dopiero za tydzien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Trudno mi niestety wyjaśnić sytuację bez bezpośredniego badania. Być może to miejscowy stan zapalny jądra, torbiel niewielka jądra w stanie zapalnym. Niestety może wystąpić konieczność zastosowania mocniejszych leków na receptę (np. antybiotyków). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi