Gość MILENA Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witam!Dwa miesiące temu zauważyłam na nodze nad kostką na mięśniu zgrubienie.Jest w dotyku takie jak mięsień tylko,że kształtem przypomina owal.Nie da się tego przesunąć i najlepiej wyczuwalny jest jak napnę mięsień.Poza tym odczuwam ból nogi od stopy do kolana.Boję się,że to może być coś groźnego.Bardzo proszę o informację.Dodam jeszcze,że jestem w trzecim trymestrze ciąży,czy może to mieć jakiś związek z guzkiem?Hormony lub powiększający się ciężar ciała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Raczej to po prostu ganglion. Najlepiej w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z chirurgiem. Mnie trudno oceniać takie zmiany bez badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 21 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Zobacz choroby człowieka zdjęcia http://www.bolimnie.com/galeria-chorob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi