Gość edzia25 Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 Witam!! tydzien temu miałam operacje na przepukline pępkową,ostatnio zauważyłam,że wokół pępka mam sine,poprostu tak jak bym miała siniaka.mam pytanie czy to jest normalne?czy powinnam się tym martwić?może to jakieś komplikacje?proszę o pomoc bo nie daje mi to spokoju. z góry dziękuje:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 20 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2008 To typowy stan po operacji plastyki przepukliny pępkowej. W wyniku manipulacji w skórze tej okolicy dochodzi często do wytworzenia siniaka. samositnie za kilka dni powinien się wchłonąć. Aby ten stan przyspieszyć można zastosować maść z heparyną np. Lioton 1000 4,5 razy dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość edzia25 Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Bardzo dziękuję za okazaną pomoc:)) teraz już jestem spokojna:)) pozdrawiam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi