Gość sylwia Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Od kilku dni odczuwam pojawiające się i znikające uczucie gorąca w prawej piersi, od pewnego czasu zaczęły mi wypadać włosy (przy myciu). Obecnie przeżywam trudny okres w swoim życiu i jestem często zdenerwowana. Zrobiłam się bardzo niecierpliwa i zdarza mi się obudzić w nocy czego wcześniej nie było. Proszę o informację czy to objawy jakiejś choroby i do jakiego udać się specjalisty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2009 Trudno mi określić co się dzieje bez badania. Zapewne to nic poważnego. Na początku z tym problemem trzeba udać się do lekarza rodzinnego. On po badaniu zadecyduje o dalszym postępowaniu. Być może po prostu to też objawy nerwicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi