Gość grzegorz Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Czy możliwe jest ze przez fakt iż napletek schodzi mi bardzo ciezko lub wogule przy stosunku mam mniejszy wzwód lub jest on nie pełny??czy ten napletek ma cos wspólnego ze wzwodem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Tak, takie objawy stulejki (bo na to wskazuje to co Pan opisuje) mogą utrudniać wzwód i zaburzać jego powstawanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzegorz Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 to co mam z tym zrobic???? mam wzwód ale nie potrafię go utrzymać. prosze o rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bart Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Wyleczyć stulejkę - zgłosić się do urologa, aby wykonać zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzegorz Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 a mozna wiedzieć jaki zabieg????prosze o odpowiedz i z góry dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość USGOMISTA Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 człowieku chyba nie chcesz sam sobie tego zabiegu robic, po co ci to wiedziec orzez internet, idz do urologa, a w ogóle pisze sie tak : w ogóle. ten zabieg jest w miejscowym znieczuleniu i nie odetna ci nic co jest ci potrzebne :-))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi