Gość Hektor Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Mam takie pytanie czy jest szansa, że moja dziewczyna zajdzie w ciąże? Odbyliśmy stosunek (guma nie pękła, sprawdziłem oraz nie doszedłem w mojej dziewczynie) i powiedziała mi, że jej coś po nodze poleciało. Chciałbym się dowiedzieć czy jest szansa, że jest w ciąży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Raczej zachowywaliście się bezpiecznie. Wątpię, że doszło do zapłodnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Hektor Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 jeszcze chciałem dodać, że wcześniej masturbowałem się 3 razy, a w prezerwatywie była sperma ale wodnista i jakaś zabarwiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 To jeszcze bardziej przemawia za faktem, że do zapłodnienia raczej nie doszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi