Gość Marek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Od dłuższego czasu mam podwyższoną temperaturę w granicach do 37,6 Zauważyłem również zmiany w charakterze nasienia, jest jakby zgranulowane. Czy to od tego że mam podw. temp.? Chciałbym zrobić badanie spermy ale nie czytałem że należy odczekać aż minie gorączka... nie wiem czy jest to powiązane czy nie i czy mam robić te badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Radzę najpierw zbadać co jest przyczyną gorączki, a dopiero potem można zbadać sobie spermę. Z dużą pewnością można powiedzieć, że zmiana konsystencji spermy nie jest powodem takiej gorączki. Musi Pan udać się bezpośrednio do lekarza, żeby Pana dokładnie zbadał. Trzeba znaleźć w organizmie ognisko zapalenia, które na pewno powoduje taką gorączkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi