Gość Maciek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Mam grono przyjaciół z którymi spotykam się raz,dwa razy w miesiącu na piwku.Z reguły to 4-5 kufelków.Czy po usunięciu woreczka będę mógł pić piwo?Jeśli tak to po jakim czasie od zabiegu.I drugie pytanie trochę prozaiczne.Jestem palaczem i wiem,że to szkodliwe.Czy po zabiegu będę mógł palić?Jeśli tak to po jakim czasie.Proszę potraktować te pytania poważnie zwłaszcza jeśli chodzi o piwo.Nie jestem żadnym alkoholikiem,po prostu lubię swoje towarzystwo i czas przy piwku z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Można pić piwo po takim zabiegu, ale najlepiej po miesiącu. Palenie papierosów radzę całkiem rzucić. Jeśli jednak Pan musi palić to nie ma bezwzględnych przeciwwskazań, aby to robić po takim zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Dziękuję za odpowiedż i postaram się rzucić te diabelne papierosy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi