Gość Grzegorz Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Dzien dobry...mam pytanie...jakiś czas temu zauważyłem ,że mam pod skorą nie wielki guzek ok. 1 cm na łopatce...na poczatku w jego okolicy mnie troszke bolało przez dwa dni ale teraz juz nie boli...jak go dotykam tez nie boli...ale mysle juz o najgorszym i boje pojść do lekarza...prosze o rade i czy to moze byc to co mysle...z gory dziekuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Raczej to nic niepokojącego. Prawdopodobnie to jakiś tłuszczak lub włókniak. Najlepiej, aby Pana zbadał chirurg, który dokładnie oceni zmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wiak Opublikowano 21 Listopada 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2011 trzeba sie umuwić na spotkanie aw tedy bedzie zabieg .tez to mnialam lecz mi usuneli boli tylko troszke nie prz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi