Gość Jarek Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Witam!od kilku dni zauwazyłem guzek srednicy okolo 0,5cm. Jest on bardzo niewygodny podczas oddawania stolca, siedzenia, kasłania...przy wszystkich mozliwach napinania miesni. Zauwazyłem rowniez bole brzucha, ktorych dotad nie miałem-mianowicie na wysokosci mostka, bóle podobne do nadwyrezenia miesni.Jednoczesnie jestem głodny, ale nawet po jedzeniu wciaz chce mi sie jesc.Kilka tygodni przed pojawienie sie guza, przy podcieraniu zauwazyłem krew na papierze.Prosze napisac co mi dolega i z jakim lekarzem moge sie skontaktowac w takiej sprawie? Dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2008 Guzek to hemoroida/leczenie,to czopki lub krem na hemoroidy,zmiana pokarmu na zawartością błonnika,dużo pić,ruch,/Bóle okolić mostka mogą być wysiłkowe.Na początek wizyta u lekarza I kontaktu,który moze skierować do lekarza proktologa lub urologa,zleci również badania dodatkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxxwer Opublikowano 18 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 czesc.mam problem pojawil mi sie guzek przy odbycie dosc duzy.pojawil sie praktycznie w 10 godzin.zle sie siedzi i problemy z oddawaniem kalu.kolor taki zaczerwieniony ,miejscowo ciemno fioletowy. czytalem ze to moze byc od trybu zycia a czesto biore rozne uzywki itd.co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi