Gość mateusz Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Dzien dobry! w ostatnim czasie zauwazylem ze co jakis czas na roznch palcach( w okolicach opuszek) mam po kilka malutenkich(1-2mm) ciemnobrazowych kropeczek pod skora?co to moze byc?? z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Najlepiej skonsultować się z lekarzem rodzinnym, wykonać badania krwi, na początek morfologia krwi, CRP, bilirubina, Aspat, Alat, badanie ogólne moczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Trudno mi odpowiedzieć na to pytanie bez badania. Może to brodawki. Najlepiej w tej sprawie udać się do dermatologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateusz Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 dziekuje bardzo za odpowiedzi. fakt mam dwie brodawki na dloni, ale one wygladaja inaczej tzn są takie jakby wypukle *gulaje*, odciski. swoją drogą smaruje je verrumalem i niby znikaja ale po jakims czasie wyrastaja na nowo. co robic? czy moze srodki reklamowane w tv do *wypalania* są skuteczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi