Gość załamana Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Witam stosowałam antykoncepcje od równego miesiąca nie stosuje tabletek a okresu nie mam-zabezpieczenie stosowałam z mężem także wydaje mi się ze ciąża odpada,ale wszyscy mi mówią ze w ciąży jestem bo wymiotuje od kaszlu zwracam resztki pokarmów nie strawione a moja śledziona ma 220 mm także mogę wyglądać jak ciężarna nic mi nie dolega tak to dobrze się czuje tylko poty nocne mi bardzo dokuczają i gorączki po 39,9.Proszę o szybką odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Co do podejrzenia ciąży trzeba wykonać test ciążowy i sprawa wyjaśni się do końca. Co do powiększonej śledziony i okresów wysokiej gorączki radzę w tej sprawie pilnie skontaktować się z hematologiem. Sprawa wymaga pilnego wyjaśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość załamana Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Rozumiem Dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi