Gość bartekcivic Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Witam bylem dzis u chirrga poniewaz zauwazylem kropki krwi na papierze toaletowym, mam zespol jelita drazliwego mielm robione mnostwo badan zeby go zdiagnozowac (krew, kal, usg, wlew doodbytniczy) ale nigdy nie mialem badania per rectum wiec dzis poszedlem do chirurga zeby mnie zbadal, podczas badania( per rectum) lekarz kazal mi przec na stolec. I w tym momencie wyczul ze mam tam guzki ktore sa sine. Czy na podstawie badania palcem mogl dostrzec roznice czy to gozki krwawnicze czy guzki rakowe? bo sie martwie ze moze sie pomylil:-( czyli kropki krwi na papierze to ich sprawka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Tak to z całą pewnością hemoroidy. Najlepiej stosować się teraz do zaleceń lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi