Gość EMIL Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 dzień dobry mam takie pytanie mam krzywego penisa jak mi staje to jest jak banan sa jakies metody lub przyrzady do wyprostowania członka. ps.znalazłem na internecie strone i nie wiem czy andropenis jest bardo dobry na wyprostowanie członka czy musi byc zabieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Takie skrzywienie może być prawidłowym stanem. Jeśli nie jest to przyczyną dolegliwości, szczególnie podczas stosunku to nie ma powodów do obaw i nic nie trzeba z tym robić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mate Opublikowano 6 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2012 co zrobic zeby nie byl krzywy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbyś Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 najlepsza metoda na prostowanie penisa to tzw. dojenie, do tego używałem krem peni max. Po dwóch latach znowu zaczął się penis krzywić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi