Gość sandzia Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Bardzo sfedzi mnie pochwa zrobilo mi sie takie czerwe troszke napuchlo strasznie swedzie co to ? czy to cos powaznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Wygląda na Kolpitis/zapalenie pochwy/Niestety konieczna wizyta u ginekologa,który w zależności od stopnia zapalenia, określi odpowiednie ,leki.Na już polecam,Floragyn/dostępny bez recepty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby kobiece zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/pochwa-pochwy-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość loanos Opublikowano 6 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2018 Mam podobnie, jak sobie pomóc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekspert marki Kadefarm Opublikowano 11 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2018 Dzień dobry, dolegliwości intymne są dzisiaj bardzo powszechną przypadłością. Przede wszystkim polecam konsultację z lekarzem ginekologiem, jednak do tego czasu warto zastosować kapsułki dopochwowe Medivag®, które sprzyjają przywróceniu naturalnego stanu fizjologicznego pochwy. Zawierają probiotyczne bakterie kwasu mlekowego Lactobacillus acidophilus, normalnie obecne we florze pochwy, a także kombinację składników aktywnych (kwas mlekowy, żurawina), które pozwalają kontrolować stały poziom kwasowości. Całą gamę specjalistycznych, ginekologicznych wyrobów medycznych marki Kadefarm, znajdziecie Państwo na stronie kadefarm-zdrowie.pl Gdyby pojawiły się pytania, jestem do dyspozycji Ekspert marki Kadefarm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zośka Opublikowano 13 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2018 mam pytanie, czy dostanę wasze produkty w aptece? są dostępne bez recepty? obiła mi się już nazwa o uszy, ale chciałam się upewnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekspert marki Kadefarm Opublikowano 20 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 (edytowane) Dzień dobry, zośka - tak, zarówno wspomniane przeze mnie wyżej kapsułki Medivag®, jak i wszystkie pozostałe produkty marki Kadefarm dostępne są w aptekach, bez recepty. Gdyby pojawiły się dodatkowe pytania, jestem do dyspozycji Ekspert marki Kadefarm Edytowane 20 Grudnia 2018 przez Ekspert marki Kadefarm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zośka Opublikowano 29 Grudnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2018 dziękuję 🙂 dostałam bez problemu w osiedlowej aptece i faktycznie pomogło.wizytę u gina mam dopiero na początku stycznia, uratowaliście mi Państwo święta;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blister Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 podobno można stosować je również profilaktycznie? jak stosować je w takiej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ekspert marki Kadefarm Opublikowano 29 Stycznia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 Dzień dobry, podczas profilaktyki nawracających infekcji, przy powracających stanach suchości śluzówki pochwy, przy przewlekłych dolegliwościach intymnych, Medivag® kapsułki stosuje się co drugi dzień, przed snem, przez 12 dni, a następnie 2 razy w tygodniu, aż do całkowitego ustąpienia dolegliwości. Dodam jeszcze, że dla uzyskania pełnego efektu terapeutycznego rekomenduję jednoczesne stosowanie produktów Medivag® gel (rano) i Medivag® kapsułki (wieczorem). Długość terapii pozostaje bez zmian. Gdyby pojawiły się dodatkowe pytania, jestem do dyspozycji Ekspert marki Kadefarm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi