Gość woytas Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Witam, prawdopodobnie mam stulejke, czy ktoś moze mi polecić dobrego chirurga do którego mógłbym sie z tym zwrócić?? jestem z okolic poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Najlepiej zgłosić się do urologa. Wyszukując lekarza można skorzystać z portalu www.sluzbazdrowia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość woytas Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 to, że do urologa to ja wiem, ale chodzi mi o konkretną osobę, bo jak wiadomo lekarze sa różni, to musi byc ktos kto naprawde jest w tym dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bart Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 I będziesz jechał przez całą Polskę ze swoją stulejką aby najlepszy w Polsce urolog wykonał proste nacięcie? poszukaj sobie nazwisk urologów ze swojego miasta i opinii na ich temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi