Gość Justynka2421 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Witam.*d Mam pytanko.*d Miałam operacje 7 miesiecy temu. Po operacji przepukliny pępkoweej . Mam zgrubienie i odczuwam bóle brzucha oraz kręgosłupa od 2 tygodni wystepuja bóle bardzo prosze o pomoc chciaz jestem przy tuszy i sie martwie ze mogło sie ta przepuklina odnowic.*( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Trudno mi określić bez badania. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się ponownie bezpośrednio z chirurgiem. Przypuszczam jednak, że dolegliwości mogą być spowodowane zmianami przeciążeniowymi kręgosłupa, a nie zaś wznową przepukliny. Po badaniu chirurg odpowie Pani czy doszło do wznowy przepukliny czy też wszystko jest w porządku. Często po operacji takiej przepukliny pozostaje zgrubienie w okolicy blizny pooperacyjnej (zdwojenie powięzi jako następstwo operacji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi