Gość kaja Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Ile czasu po operacji przepukliny można uprawiać sex?mimo że jeszcze trochę boli i jak długo po operacji jest ból?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Najlepiej po około 2 tygodniach zacząć od lekkiego seksu bez nadmiernego wysiłku. Ból najczęściej ustępuje po 2-3 tygodnich od zabiegu. Nie ma jednak w tym względzie reguły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaja Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Po operacji jest już lepiej jak 2miesiące,zaś ból jeszcze trochę czuje czy taki nawet lekki sex nie zaszkodzi?nie nasili bólu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Nie powinien w żaden sposób zaszkodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kaja Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2009 Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 9 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2010 ja też dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adam Opublikowano 28 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2010 ile czasu? jak nie masz przedwczesnego wytrysku to dosc dlugo:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karol Opublikowano 9 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Jestem po operacji 4 dzień.Gdy masturbowalem sie i doszedłem już prze wytrysku poczułem taki ból jakbym mocniej zakaszlał czyli kłucia mogło się cos stac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Witam mam pytanie jestem po operacji przepukliny pępkowej już 3tygodnie. I mam pytanie kiedy mogę uprawiać sex? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milenka Opublikowano 24 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2018 Witam mam pytanie jestem po operacji przepukliny pępkowej już 3tygodnie. I mam pytanie kiedy mogę uprawiać sex? Czy wym mogła prosić o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi