Gość Karola Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Od kilku tygodni swedzi mnie skora przy odbycie.Patrzac w lustro stwierdzilam ze mam zmiane skory w ksztalcie wypuklej, zaczerwienionej plamy.Widac i czuc reka dokladne granice tej plamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 To moze być jakiś żylak odbytu. Musisz z tym problemem zgłosić sie do lekarza. Na pewno zbada, powie co to jest i przepisze leki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karola Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 To bynajmniej nie wyglada na zylaka tylko na wypukla, wielkosci sliwki plame. Bardzo tez swedzi.Do jakiego lekarza musze sie zglosic? Nie mam jeszcze doswiadczenia. To bardzo krepujaca sprawa. Dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 To możw wyglądać jak *śliwka*/są jeszcze inne postacie/Lekarz proktolog lub urolog.I nie ma co się wstydzić,spotykane b.cząsto.Do czasu wizyty u lekarza,polecam*czopki na hemoroidy/p.bólowe ip.swędzeniu.bez recepty/i nasiadówki z kory dębu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dominik Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2009 a ja zauważyłem, ze jest w srodku taka jakby żółta malutka kuleczka. Co to mzoe byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawek -Pila Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2009 witam od kilku dni mialem swendzenie w okolicy odbytu i dzis zauwazylem jakies male narosle co tomoze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asia Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2010 witam, czy mozliwe zeby na odbycie mog byc czerniak? bo to bardzo go przpomina. Czy sa jakies inne choroby ktore go przypominaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Toek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2011 moze to byc torbiel .. nad odbytem robi sie bula z ktorej leje sie ropa.. boli to i swedzi.. efektem tego jest wrastanie wlosów w skore nalezy jak najszybciej udac sie do lekarze *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 19 Lipca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2016 Witam. U mnie zauważyłam narośl przy odbycie która swędzi niemiłosiernie. Na początku tylko swędziało nic nie było. To strasznie krępujące Co robić??? Pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2017 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi