Gość Krzysiek z Żar Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2008 Witam Doktorze. Mam w sumie poważny problem, ponieważ mam przemiany fizjologiczne na penisie, a dokładnie są to tłuszczaki, które nie wiem jak usunąć:( byłem na laserze, ale doktor od laseru powiedział, że nie zrobi mi tego zabiegu, ponieważ mogą pozostać przez to blizny i skóra musi byc tu miekka :( Chciałbym to jakoś wyleczyć, ponieważ krępuje mnie to przed współżyciem :( Może pan Doktor ma jakiś pomysł na to?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2008 należy udać się do chirurga. Myślę, że bez problemu usunie te tłuszczaki klasycznie, na ostro, w znieczuleniu miejscowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa i napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi