Gość Ewelina Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Od kilku dni poli mnie w prawej pachwinie i boku podbrzusza. Byłam u ginekologa i dał mi lekia,ale jednak boli nadal i to coraz mocniej. Mam problem lekarz rodzinny nie wie co to jest. Dlatego pisze bo podejrzewam że byc moze to wyrostek robaczkowy, ale nie jestem pewna. Miałam robione USG-ie i nic nie wykazała. Czy to możliwe że to wyrostek? Prosze o szybka odpowiedz i z góry dziękuję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Jeśli przyczyny ginekologiczne zostały wykluczone prawdopodobnie może to być zapalenie wyrostka. Najlepiej w tej sprawie skonsultować sie z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi