Gość Radek Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Witam, Mam 17 lat i od 2 miesięcy chodze na siłownie. Nie dawno zabolało mnie cos z okolicach pepka, na początku to zignorowałem ale na 2 dzien zauwazylem ze mam goza pod skora nad pępkiem. Normalnie go nie widac, jedynie kiedy naciagne skore w dól to mozna zauwazyc wypuklenie. Góz jest dosyc twardy, ale nie boli mnie, odczuwam jedynie lekki bol przy dotykaniu. Moje pytanie czy moge z tym dalej cwiczyc, co to moze byc i czy powinieniem udac sie do lekarza.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Powinienes z tym problemem udać sie do lekarza. To prawdopodobnie przepuklina pępkowa lub okołopępkowa. Jeśli rozpoznanie się potwierdzi na razie nie możesz ćwiczyć póki tej przepukliny nie zoperujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Radek Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2008 Jescze jedno. Czy to na 100 % jest przepuklina ? Czy jest jescze jakas inna mozliwosc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość snop19 Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 witam tez to mam i niewiem czy isc do lekarza:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2008 Na podstawie tych informacji można wywnioskować przepuklinę. Taką zmianę powinien zbadać lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sdsdsdsdsds Opublikowano 12 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 tez tak mam od dawna cwicze dalej mma i na silowni i nie boli ani nei odczuwal zadnych dolegliwosci z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość error Opublikowano 18 Czerwca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2009 łaaał...........mam 24 lata niczego nie ćwiczyłem ale nagle zaczęło mnie cos boleć po mojej lewej stronie brzucha -pare cm od pępka...tak jak bym nadwyrężył sobie mięśnie brzucha...ale za długo to już trwa a dzisiaj zauważyłem guzek którego wcześniej nie było...znajduje się centralnie nad pępkiem i jest twardy...nie wiem co to za szajs ale mam nadzieje ze nie bedą mnie kroić.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Klaudiaa Opublikowano 30 Września 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2009 Ja mam guza centralnie w pępku ,badali mnie trzej lekarze ,dwóch powiedziało ,że to przepuklina ,jeden ,że na przepuklinę mu to nie wygląda... Nie wiem co to może być ,a martwi mnie to bo boli . Proszę o odpowiedź . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karola23 Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 mam pytanie czy ten ból i ten guzek nad pępkiem to jest napewno przepuklina. bo mnie dzisiaj w nocy zaczelo bolec i wyczulam ten guzek. i nie wiem co mam zrobic czy isc do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość *** Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 ja taki guzek (nad pępkiem) mam już półtora roku.....po raz pierwszy pojawił się kiedy byłam w 8m. ciąży..znikł po porodzie,a pół roku puzniej znów się pojawił....no i od półtora roku cały czas nic się z nim nie działo do teraz, po prostu sobie był.....ale od jakiegoś miesiąca pobolewa i rośnie! nie mam pojęcia co to może być?? mam go już tak długo że się nawet przyzwyczaiłam! czy jest możliwe bym tak długo miała przepuklinę?? słyszałam że przepuklina bardzo boli,a to mnie nie bolało przez półtora roku! czy powinnam iść do lekarza?? jak tak to do jakiego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piekarz Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2010 Ja jestem piekarzem i od wczoraj zauwazyłem że sie pojawił guz nad pępkiem (mam biegunke,duże spanie mnie ciagnie)w pracy dużo nawet dzwigam jakie są tego objawy i czy mozna z tym cos zrobic?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość piotrek Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2010 ja mam juz 2 lata przepukline i juz nie moge dzwigac po rosnie dwa razy wieksza jak podnosze coś nic nie wolno dzwigac ani skakac po jest nieraz wieksza niz byla juz nie dawno po drugiej stronie tez miałem to byłem na operacji w 8 klasie podstawówki teraz mam 19 lat i znowu to mam i zastanawiam sie co zrobic kur... wiem jak to po operacji boli teraz się boje iść moze ktoś mi doradzi co mozna zrobic zeby tego nie było ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość migotka Opublikowano 26 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2010 witam ja takze mam takiego guza tylko ze na prawym rogu pepka i to juz go dlugo mam i jest widoczny jak wciagne brzuch albo jak leze plasko na plecach i tak dziwnie go odczuwam jak go uciskam oraz czasami odczuwam bol ale nie mocny i rowniez sie zastanawiam co to moze byc???? oraz mam pytanie jesli jest to przepuklina czy ja sie da usunac na zawsze czy jednak po jakims czasie sie nawraca????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jo Opublikowano 1 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 witam i mi uroslo jakies wypuklenie ktore mnie bardzo boli w pepku nie wiem co to jest ale wczoraj mi peklo i wylewala sie tak jakby ropa kolor delikatnie brazowy: prosze o pomoc bo wypuklenie mi zostalo i mam czerwony pepek w srodku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość as Opublikowano 11 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2011 ha nan taj ze taki guz centralnie nad pępkiem, przy dzwiganiu nie boli i nie powieksza sie jednak czasem jak mocniej przycisne brzuch w tym miejscu to czuje ból. Co to moze byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 boli mnie caly brzuch od jednej lopatki do drugiej i to bardzo mocno oprocz tego jest bardzo twardy co zrobic a trzy miesiace temu mialem ostre zapalenie trzystki czy to moze byc nawrot choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beata Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Mój drodze to są pasożyty!!! Kulcie ParaProtex tabletki i zażywanie miesiąc ograniczenie cukier mięso i białe pieczywo a po miesiącu zniknie guz i ani śladu. Mój znikl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Beata Opublikowano 18 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2016 Kupcie przez internet np. Allegro ten ParaProtex jest na prawdę skuteczny. Nie zdajecie sobie sprawy jak dużo człowiek ma w jelitach pasożytow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edward Opublikowano 14 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Choroby skóry zdjęcia =>> mojachoroba.pl/zdjecia_chorob/galeria Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi