Gość cwcylia Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Witam! Otrzymałam od proktologa czopki Proktosedon na 2 tyg. Proszę mi odp. skąd przy tego typu nadżerce zawroty głowy i nudności. Czy to ma związek. Lekarz powiedział że to stres. Mam jeszcze obłożony język białym nalotem i niesmak w ustach. Skąd w ogole ta nadżerka? Kolonoskopię mam mieć po zaleczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 To mogą być objawy nieswoistego zapalenia jelit np. choroby Crohna, która powoduje nadżerki na całej długości przewodu pokarmowego. Oczywiście więcej informacji uzyska Pani po kolonoskopii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cecylia Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Dziękuję za odp.:) A co do tej sugestii to chyba nie mam typowych objawów dla tej choroby, tzn nie boli mnie brzuch, nie mam gorączki w ogóle nie miałam żadnych biegunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi