Gość JANINA W Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Około 9 m-c temu moja mama miała usuwany woreczek żółciowy,podczas operacji został przecięty przewód żólciowy. za pare dni zrobiona została kolejna operacja ,w której przewód został połączony z jelitem cienkim.po około m-c mama wyszła do domu,po pół roku od operacji trzykrotnie przebywała w szpitalu z powodu zapalenia dróg żółciowych.obecnie ma wzdęcia brzucha i bóle podobne do objawów przepukliny pępkowej.czy to możliwe? ps.wyniki wątrobowe są bardzo podwyższone bardzo prosimy o pomoc. z góry dziekujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Możliwe, że znowu pojawiły się objawy zapalenia dróg żółciowych. Jeśli ma Pani przypuszczenia przepukliny najlepiej skonsultować się z chirurgiem i to jak najszybciej także ze względu na podejrzenie ponownego zapalenia dróg żółciowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JANINA W Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EWELINA Opublikowano 28 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2010 Mniała przecięty przewud żułciowy , powikłania i uratował mnie lekarz profesor Lampe z Katowic . TEL. 327894251. Naprawde pomagają . Prosze o informacje co dalej z pani mamą . ewelina_jeremiejko@o2.pl. prosze bardzo o kontakt. mam nadzieje , że sobie nawzajem pomożemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi