Gość Marek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Od jakiś 2 tygodni mam problemy, podczas wypróżniania się mam bóle w okolicy odbytu, często swędzi mnie tam przez dzień a dziś pojawiła się krew, ale nie wiem czym to jest spowodowane. Mam dopiero 18 lat, od kilku miesięcy wypróżniam się praktycznie codziennie (wcześniej to było co 2-3 dni) może to tego wina że odbyt nie jest przyzwyczajony do takiego częstego wypróżniania się ? Pozdrawiam i czekam na odpowiedź z niecierpliwością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Trudno mi określić co się dzieje bez badania, Prawdopodobnie to żylaki odbytu. Diagnozę musi postawić lekarz po bezpośrednim badaniu odbytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 A to minie ? może być w wieku 18 lat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Tak może być i w takim wieku. Zapewne nie minie samoistnie. Trzeba włączyć odpowiednie leczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 Dziś już nie swędziało , mogło minąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 8 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2009 I czym to jest spowodowane ? Nagle od 2 tygodni tak mam, zdrowo się odżywiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi