Gość Arek Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Witam ;) Od kilku lat mam na tyle głowy guzka(po prawej stronie jak kończy sie głowa a zaczyna szyja"kark"),jest on dosyć twardy... czy jest ruchomy w obec podłoża to ciężko określić nie widać go jest tylko namacalny (chyba nie widać bo jest z tyłu więc nie mam możliwosci zaobserwowania)Jeżeli próbuje przesuwać całą skórę(naciągać) to wydaje mi się że przesuwa się razem z nią..(ze skórą) Co to może być proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arek Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2008 Chciałem jeszcze dopisać bo zapomniałem.. jest nie bolesny srednica tak na oko mniej niz 1 cm gdzies w tych granicach.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Też takie coś mam tylko miekkie i cholernie boli. Mama powiedziała że to krosta ale mam to już 12 misiecy, cały rok. nie wiem co dalej robić proszę o pomoc. na GG mój nr.:20902407 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Być może to jakiś powiększony węzeł chłonny lub kaszak. Trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Bez badania trudno określić i odpowiedzieć na takie pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gosc Opublikowano 27 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2014 Tez mam takie cos. na poczatku byl po srodku szyi a teraz jest przy samym tyle glowy. co robic ?? bardzo mnie to nie pokoi .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gosia Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Mam małego guzka na tylej stronie głowy po prawej stronie nam go już od tygodnia w dotyku jest bardzo twardy,a kiedy się kładę spać to nie mogę się na prawy bok położyć bo strasznie boli. Co robić pomocy ??? ..........Bardzo mnie to niepokoi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi