Gość slowik Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam, od kilku dni mam krostki czerwone (wyglada to jak po ukaszeniu komara) są one tylko przy samych wargach, bardzo piekące i swędzące w okolicach odbytu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 To może być stan zapalny, np. grzybica lub reakcja alregiczna. Radzę skonsultować się z lekarzem, ponieważ od rodzaju przyczyny zależeć będzie leczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kara Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 tez mam takie cos i niewiem jak mam na to zadzialac juz mecze sie od prawie dwoch tygodni....nie moge sie sprawnie poruszac ni nic...*( pomozcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2011 Nie trzeba się męczyć tylko trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. On po zbadania na pewno wyjaśni czym mogą być spowodowane te dolegliwości i jak z nimi sobie poradzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Homofob Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Trzeba było seksu homoseksualnego nie uprawiać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kokon Opublikowano 29 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Homofob poleciał - seks homoseksualny kobiety z kobieta wywolal krostki w okolicach odbytu - brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi