Gość Anka 30 lat Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Witam serdecznie, proszę o pomoc w rozszyfrowaniu ROZPOZNANIE: 124C 455216-CHL Dodam, że po usunięciu węzła cieszyłam się,że to koniec a okazało się, że jeszcze nie ponieważ stwierdzono w płucu lewym niecharakterystczne zagęszczenie 5x2mm oraz w dolnej czesci trzonu Th7 obszarprzebudowy sklerotycznej 23x17mm,może odpowiadać ognisku chłonniaka. Czy mam powody do obaw? czekam na nastepną wizyte 18 grudnia i troche sie martwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 124C 455216 te numery nic nie znaczą, to kolejna seria badań czyli numer narzucony przez pracownię histopatologiczną. CHL oznacza chłoniak Hodgkina patrz: http://pl.wikipedia.org/wiki/Ziarnica_z%C5%82o%C5%9Bliwa Taki chłoniak wymaga pilnego leczenia najlepiej pod opieką hematologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka 30 lat Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tomasz Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Jeśli mogę zapytać, jakie pani ma wyniki badań morfologii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anka 30 lat Opublikowano 7 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 na dzień dzisiejszy ob 38 leukocyty 11 hemoglobina 12,7 hemokryt 36,7 RDW 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi