Gość Przemek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Witam. Pisze dopiero teraz poniewaz jak doroslem zaczolem zwracac na takie cos uwage. nie wiem czy to tak powinno byc, moze jestem tak zbudowany, czy jest to jakis problem. mam to od kiedy pamietam. jak biore sobie dotykam jader to w prawym jadrze jakbym mial jakos grubsza zylke. nic mnie nie boli. nie mam z tego problemu klopotow bo nie mam rzadnych dolegliwosci. jak wezme jadra w reke i uniose do gory to jakbym widzial jakies zgrubienie. czy to cos powaznego?? z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Skoro Pan nie ma dolegliwości zapewne to nic poważnego. Możliwe, że to bezobjawowe żylaki powrózka nasiennego. Taka choroba wymaga tylko obserwacji, a nie leczenia. Może Pan w tej sprawie skonsultować się z urologiem, który po badaniu wyjaśni co to dokładnie może być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi