Gość Łukasz Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Mam duży problem mianowicie 12.11.2009 roku przeszedłem operację żylaków lewej nogi, jednak od 17.11 przebywałem za granicą i nie udałem się na zdjęcie szwów (żyłka) teraz szwy już dość głęboko wrosły (ledwie widać pentelki) lekarz wygonił mnie z gabinetu nie chcąc usunąć szwów co robić ? czy szwy można jeszcze jakoś bezpiecznie usunąć, czy może robić jakieś okłady? dodam że nie bolą mnie blizny, ani nic niepokojącego się nie dzieje, w dwóch miejscach mam jeszcze spore *strupy* przy szwach proszę o poradę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Takie szwy trzeba usunąć. Można samemu to zrobić małymi nożyczkami, jednak powinien to zrobić lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mati Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 Też miałem operację żylaków i miałem ściągnięte szwy, zostały mi 3 nie wyciągnięte nie wiem co robić. Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi