Gość pietrek Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Mam ponad 30 lat na moim penisie (chyba od urodzenia) jest taka gulka,która znajduje się pod skórą okrywającą żołędzia u góry członka. Kilkanaście lat temu byłem u dermatologa i stwierdził,że jes to powiększona tkanka i nie ma powodów do niepokoju.Nigdy mnie to nie bolało. Ma normalny kolor skóry.Chciałbym cos z tym zrobić ponieważ bardzo mi to przeszkadza.Z góry dziękuję za poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Można udać się do urologa, który usunie taką zmianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pietrek Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Proszę w przybliżeniu opisać jak wygląda taki zabieg i ile on trwa. Czy jest wymagany pobyt w szpitalu i jak długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zabieg wykonuje się w znieczuleniu miejscowym, trwa 15-20 min., w szpitalu pozostaje się jeden dzień, raczej takich zabiegów nie wykonuje się ambulatoryjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ... Opublikowano 9 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi