Gość Iza Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Witam,mam 29 lat i ostatnio przypadkiem znalazłam guzka centymetr lub dwa od wejścia do pochwy ,ma on jakiś 1-1,5 cm.przy dotykaniu boli ,proszę o odpowiedz co to może być ,pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Najlepiej udać się na kontrolę do ginekologa, trudno powiedzieć czy to zapalenie gruczołów wydzielniaczych pochwy czy inna zmiana, ale na pewno wymaga leczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ula Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 przy wejściu do pochwy wyczulam chrapowata golke co to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ula Opublikowano 13 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2014 i mam mocne zapalenie biore globulki ale za jakiś czas zapalenie powraca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania Opublikowano 16 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2014 Ula, mi to wygląda na infekcję bakteryjną - jakie bierzesz globulki? Miałaś posiew robiony z antybiogramem przed zaleceniem leków? Jeśli nie, to zrób koniecznie, bo może masz złe leki przepisywane skoro zapalenie powraca. A między czasie KONIECZNIE łykaj Lacibios femina - to właśnie probiotyk, który utrzymuje mikroflorę w pochwie na optymalnym poziomie i tworzy barierę ochronną przed bakteriami i innymi patogenami. Powinien w Twoim przypadku też pomóc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ola Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 witam mam problem po prawej stronie mam gólke tylko nie w srodku pochwt tylko na zewnatrz i nie wiem co to jest i od czego pomuszcie mi bo sie boje tego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 11 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 I mam 23 lat Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość asia Opublikowano 28 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 a co na to lekarz ginekolog? Może warto zapytac fachowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aga Opublikowano 29 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 witam serdecznie , jestem rok po zabiegu usunięcia jajników do tej pory było wszystko dobrze ale ostatnio poważnie chorowałam brałam antybiotyki i zaczęło się ból pochwy okropne pieczenie i coś jakby opuchnięcie przy wejsciu do pochwy zgrubienie ,do lekarza mam termin na 5 grudnia bardzo proszę o odpowiedz co może mi doraźnie pomóc ,jestem przed operacją kręgosłupa a jeszcze coś takiego mi się porobiło bardzo mi to przeszkadza i boli , pozdrawiam proszę o odpowiedz jak ktos miał podobny przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi