Gość anna Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Cztery lata temu spod skory na plecach przeswitywalo mi cos, co wydladalo jak kamyk o srednicy 1-2mm, byl czarny i nieruchomy, wiec pojechalam na pogotowie. lekarz wycial to i wyslal na badania histopatologiczne. wynik byl negatywny, wiec sie uspokoilam. ale ostatnio zauwazylam, ze taki sam kamyk pojawil sie ponownie i to w tym samym miejscu. co to moze byc? co robic? musze dodac, ze przebywam akutalnie za granica i bedzie mi tu ciezko znalezc polskiego lekarza, wiec prosze o szybka odpowiedz, bo sie matwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 Co to znaczy, że wynik był negatywny? Najlepiej aby obejrzał to lekarz dermatolog. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anna Opublikowano 3 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2009 negatywny wynik, czyli ze nie byl to rak zlosliwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WERONIKA Opublikowano 11 Lipca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2014 ja mam guza na plecach gdzie sie udać do internisty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi