Gość Michał333 Opublikowano 2 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2009 Witam! Jestem mężczyzną mam 30lat od kilku miesięcy mam pod sutkiem bolącą grudkę, która jest twarda i nie wiem co to może być za przyczyna... Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Radzę w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem ogólnym. Tak może przejawiać się ginekomastia czyli przerost gruczołów sutkowych. Często taki stan wymaga leczenia operacyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michal333 Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 A jesli wyniki tarcyzcy są dobre, i endo wykluczył ginekomastię ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi