Gość zawstydzona Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Mam maly proble kiedys mialam problem typu iz z odbytu leciala mi krew tzn troche glownie na papierze toaletowy i mialam bole czasami nawet byly dosc meczace.... po pewnym czasie ustapilo w tym momencie pojawil mi sie tak jakby taki guzem miedzy pochwa a odbytem niby mi nieprzeszkadza ale troche mnie martwi mam trudnosci z zalatwianiem sie. czesto czuje jakbym musiala sie zalatwic lecz po pujsciu do toalety okazuje sie ze *odechcialo* mi sie ostatnio zauwazylam tez ze z odbytuje *wychodzi* mi taki dziwny sluz z krwia mieszkam za granica i tutaj ciezko o polskiego lekarza ofolnie ciezko o jakigos lekarza mam nadzieje ze choc troche bedzie pan wstanie mi pomoc i powiedziec co sie dzieje z gory dziekuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2009 Być może to właśnie żylaki odbytu. Trudno postawić diagnozę bez badania. Najlepiej, żeby Panią zbadał chirurg i określił co Pani dolega włączając odpowiednią terapię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi