Gość Artur Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Witam serdecznie. pare dni temu w górnej części mostku na łączeniu żeber wyczułem guz. (nie wiem czy poprawnie jego zinterpretowałem) chciałbym sie spytać czym może być On spowodowany, że tak naraz sie pojawił? jest bardzo dobrze widoczny przez skóre. z góry dziękuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 To może być krostka zapalna, włókniak, krwiak powstały w wyniku uderzenia, tłuszczak. Najlepiej aby przyjrzał się temu lekarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magda Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2014 witam mniej więcej miesiąc temu zauważyłam guzek między piersiami tak jakby na kosci na łączeniu żeber.Martwię się co to moze być twarda kulka nie przemieszcza się i nie boli no chyba że mocno ucisnę.Bardzo też schudłam w ciągu 2 i pół roku od porodu pozbyłam się 28 kg ale najszybciej chudłam w ciągu ostatnich 9 miesięcy wyglądam super ale martwi mnie że to moze mieć związek z guzkiem jestem bardzo nerwowa mam od paru lat mnóstwo stresu wiec moze to przez to schudlam tak sie pocieszam.przeszlam tez grype zoladkowa i jakas wirusowke z potwornym atskiem bolu brzucha na ten bol pomogla zwykla nospa ale bolalo tak ze myslalam ze zaczne chodzic po scianachczym sa takie guzki tam umiejscowione te groźne i te nie groźne?prosze o porade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość DOROTA Opublikowano 12 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2016 CZESC.MAM DO CIEBIE PYTANIE .MAM TO SAMO CO TY OPISAŁAS .DO JAKIEGO LEKARZE SIE UDAŁAS I CO TO BYŁO MOŻESZ MI ODPISAC BARDZO CIE PROSZE BO NIEWIEM CO ZROBIC.DZIĘKUJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mama Opublikowano 14 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Ja mam to samo i byłam uchirurga to włukniak nic takiego nie martw się zrobił mi usg i powiedział diagnoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi