Gość Alfred Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Mam 25 lat. Dwa tygodnie temu pod prysznicem wyczułem w połowie odcinka między jądrami a odbytem zgrubienie o średnicy ok 1 cm. Nigdy tego nie miałem. Gdy mocniej dotykam to boli. Prosze o w miare szybka odpowiedz bo nie wiem co mam robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 To może być ropień okołoodbytniczy, najlepiej pokazać zmianę swojemu lekarzowi rodzinnemu, który zadecyduje o dalszym postępowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi