Gość tesa Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Po wycięciu polipa i badaniu hist. stwierdzono : I.fragmenta mucosae endocervicalis atrophicae.Endometrium climactericum cum signis hyperplasiae glandularis focalis. II.Polypus endometrialis cysticus partim hyperplasticus cum signis hyperplasiae atypicae multifocalis ?cum atypiae gradu minori et mediocri/. Proszę o przetłumaczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 1. fragmenty śluzówki szyjki macicy w fazie zaniku. Śluzówka jamy macicy w fazie klimakterium z oznakami przerostu gruczołów ogniskowym 2. Polip śluzówki macicy torbielowaty częściowo przerostowy z oznakami przerostu atypowego wieloogniskowy /z atypią stopnia małego i średniego/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość halina Opublikowano 7 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2011 mam wynik badania polypi endocervicales, polypi endometrii prosze o przetlumaczenie, dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ewa Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 polypi glandularis endometrialis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość barbara Opublikowano 2 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2012 mam wynik polypus endometrialis cysticus endometrium cysticum et polyposum senilas. prosze o przetlumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maria Opublikowano 12 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2015 Mam wynik polypus endometrialis cysticus.. prosze o przetlumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maria Opublikowano 17 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2016 Mam wynik Hyperplasia endometrii glandularis prosze o przetłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi