Gość AGNIESZKA Opublikowano 30 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2009 Od pewnego czasu słszę jak podczas chodzenia coś bardzo głośno strzela mi w dolnej części kręgosłupu nie boli mnie to ale zaczełam się niepokoić jaka może być przyczyna takiej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Może to jakieś zmiany zwyrodnieniowe. Trudno określić bez badania. Trzeba w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Być może zaleci badania RTG kręgosłupa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gość Opublikowano 27 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2010 `.Mam podobna sytuację.U mnie równierz strzela lub też mozna powiedziec że chrupie w dolnej cześci kręgosłupa.Jest to tak głośne ze słyszy to osoba idąca obok mnie.Odczuwam to strzelanie podczas chodzenia gdy położe ręke na gręgosłupie w odcinku lędzwiowym. Miałąm wykonane badanie RTG kregosłupa ale nic nie wykazało. `.Pozdrawiam *) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karola Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Mi tez strasznie strzela po operacji kręgosłupa Rok temu to było i od tej pory masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorota Opublikowano 15 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Mi zaczęło strzelać po rehabilitacji, którą dostałam na odcinek lędźwiowy. Nie wiem, co to jest. Odczuwam to przy chodzeniu powyżej tego odcinka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi