Gość Robert Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam.16 dni temu mialem operacje przepukliny pachwinowej z prawej strony z uzyciem siatki.Po dwóch dniach zacząłem chodzić bo już mnie tak nie bolało teraz jestem po zdjeciu szwów i chodze juz normalnie.Wczoraj wstawałem z łużka dość gwałtownie i nagle w prawej stronie w pachwinie poczułem jakby mi coś strzelilo takie pykniencie.Nic mnie nie boli chodze dalej normalnieCzy mogło mi sie stac cos z ta siatka w jakis sposób zerwac szwy wewnatrz lub zerwac siatke?Czy mam sie tym przejmowac czy nie ma po co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Raczej do tego nie doszło tym bardziej, że obecnie Panu nic nie dolega. W razie wątpliwości trzeba pójść na kontrolę do poradni chirurgicznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 17 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2016 Witam , jestem po operacji przpeukliny pachwinowej , 3 tygodnie po zabiegu i niestety dzwignalem ponad 60 kg :/ czy sa szanse na zerwanie siatki ? nic mnie nie boli , zwyczajnie sie boje :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi