Gość Sławek Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam. Otóż moi znajomi stwierdzili że mam duże jądra. Nigdy nie myślałem o tym, bo wg. mnie mają normalny rozmiar i nic mnie nie boli. Mój członek gdy nie jest w zwodzie również jest nieco większy. Czy to normalne? Ponoć też gdy ma się duże jądra i mało spermy to świadczy to ewidentnie od jakiejś choroby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Proszę poczytać sobie na stronie: www.penis.com.pl Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Powiększone jądra i członek zazwyczaj nie są patologią, to tylko taka odmiana anatomiczna budowy narządów płciowych. Można w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Po badaniu przez urologa dowie się Pan czy wszystko jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi