Gość Lucjan Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam. Mam prawie 30 lat, w swoim życiu miałem 3 operacje na przepuklinę pachwinową (krótko po narodzinach, w wieku 3 latek i 15 lat). Z czego dwie ostatnie po tej samej stronie. W wakacje letnie 2009 będąc na wsi pomagałem przy żniwach w gospodarstwie rolnym i tam po kilku dniach dźwigania ciężarów zaczynała mnie pobolewać strona gdzie miałem dwie ostatnie operacje. Tego dnia co wystąpiły bóle odsunąłem się od bardziej siłowych prac. Po pewnym czasie bóle ustąpiły. Jednakże po miesiącu od tego przesilenia się, każdorazowo po uprawianiu sexu występują lekkie bóle po stronie dawniejszych operacji. Zamierzam udać się z tym do lekarza, pomimo tego, że moja wybranka jest pracownikiem służby zdrowia i nie chcialbym by ktoś się z niej smiał jakiego to ma *faceta* :( Ale zdrowie jest ważniejsze. Moje pytanie, czy sex może miec jakiś wpływ na bóle w miejscu (które zostalo osłabione poprzez wysiłek w wyniku prac fizycznych)po dawniejszych operacjach przepukliny pachwinowej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Taka aktywność nie powinna wywoływać dolelgiwości. Najlepiej skonsultować się bezpośrednio z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Nie ma to znaczenia wysiłek fizyczny, a ból po stosunku. Radzę raczej w tej sprawie udać się do specjalisty urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi