Gość Liliana Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Pól roku temu stwierdzony w mammografii i usg, nadal nie wyczuwalny przez lekarza ani przeze mnie. biopsja- nic niepokojącego. Za 2 tyg powtórne usg, ale.. od 3 tygodni ostro ścigający ból napadowy w miejscu zmiany, najczęściej przy ponoszeniu reki, pierś nie zmieniła wyglądu, nie jest obrzmiała, zaczerwieniona, można ją dotykać , uciskać nie boli. Ból występuje nagle i jest na tyle dotkliwy, że potrafię krzyknąć. Mam 50 lat i regularne miesiączki, hormony w normie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość edith Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 mam też gruczolakowłókniaka i mimo w 2001 r był wycięty w całość nastąpiła wznowa. przy każdej BCI miałam bóle przy podnoszeniu ręki i przy noszeniu torby w tej ręce .lekarz powiedział że prawdopodobnie miałam nakłuty nerw który sobie tamtędy szedł ale dodatkowo kazał mi sprawdzać węzły pod pachowe czy z obu stron są takie same -są :) małe ból po pierwszej i jak kolejnych biopsjach ustępował po ok. pół roku. ja go nazywałam *fleszem*bo tak szybko się pojawiał jak i znikał. ale niż zaszkodzi kontrolne usg może jakaś torbiel po zabiegu z limfą się zebrała i trzeba to odbarczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość liliana Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 dziekuję :) dzisiaj bylam na powtórnym USG, guzek się znowu powiększyl ale nie wyglada nibezpiecznie, nadal pierś boli :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2009 Najlepiej udać się w tej sprawie do Poradni Schorzeń Sutka. Tam pracują specjaliści, którzy zajmują się dokładnie tą problematyką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość liliana Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 jestem pacjentką Centrum Onkologicznego, ale muszę lekarza zmienić, tan do którego chodzę dopiero po specjalizacji , na dodatek arogancki . po obronie zaczely mu w pracy pacjentki przeszkadzać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi