Gość Zenon Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Miałem usunięty woreczek żółciowy operacyjnie. Po wygojeniu się pojawiły się bóle i okazało się po badaniu USG, że w przewodzie żółciowym pozostał kamień o średnicy 1.5 cm. Musiałem być drugi raz operowany. Moje pytanie polega na tym , czy można było usunąć tan kamień z przewodu żółciowego podczas pierwszej operacji gdy usuwany był woreczek wraz z kamieniami w woreczku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Nie znam szczególowych danych na temat przeprowadzonych badań przed zabiegiem oraz dokładnej lokalizacji kamicy przewodowej. Dlatego trudno odpowiedzieć na to pytanie. Musi Pan bezpośrednio kontaktować się z lekarzami prowadzącymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi