Gość Ewelina Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Witam!Badanie MR kręgosłupa wykazało u mnie guzki Schmorla oraz przepuklinę w odcinku lędźwiowym,a także pęknięty kręg.Już od dwóch lat ratuję się zastrzykami przeciwbólowymi,masażami ale mi to nie pomaga,mam już serdecznie dość bólu i nie wiem co dalej robić.Proszę o pomoc może jest jakiś inny sposób na pozbycie si bólu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 Najlepiej skonsultować się z neurochirurgiem. Stosowane leczenie jest objawowe. W Pani wypadku najlepszym rozwiązaniem może okazać się operacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość renata Opublikowano 9 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2012 Jedynym rozwiązaniem jest operacja, ponieważ jest to zagrożenie dla zdrowia - można zostac kaleką. Wiem coś o tym bo mój mąż jest po operacji tego typu właśnie dzisiaj minął miesiąc . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Robert Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2015 Pani Renato jak pani przepuklina na dzień dzisiejszy . Proszę o szybką odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi